Una dona, que s’apropa als 50 anys, surt una nit de casa seva i, decideix no tornar. S’amaga en un petit estudi que li ha aconseguit una amiga. No vol sortir d’allà. Vol desaparèixer durant un temps. Estar sola. Menjar pizza, veure pel·lícules i partits de futbol. Vol aïllar-se del món. Però per què? Què li va passar aquella nit quan va decidir deixar-ho tot? Què és el que va fer canviar la seva vida completament?

 

Tres amigues seves, amigues de l’adolescència amb qui no ha perdut el contacte, s’amoïnen per ella i, malgrat ella no es deixa ajudar, la recolzen, li fan companyia, miren de fer-la recapacitar. Però la dona, que ho ha abandonat tot, sembla que està més lúcida que mai. Quan li pregunten per què va marxar de casa, ella respon vaguetats, amagant la veritable raó. No vol explicar-ho. En certa manera, la seva acció contagia una mica a les altres, es qüestionen la vida que porten. Sortirà d’aquell estudi? Tornarà a la seva vida d’abans?

 

L’actual situació de crisi tenyeix el dia a dia dels personatges L’horitzó dels 50 provoca en aquestes dones una certa sensació d’abisme. El tòpic que proclama aquesta societat, basada en el consum i en la imatge, diu que les dones als 50 anys comencen a fer-se invisibles. Les quatre dones de la nostra obra lluiten contra l’estupidesa i la inèrcia d’aquesta mena de lleis no escrites, però no és tan fàcil com sembla, o com voldrien.

 

Autor:

Pau Miró

 

Amb:

Montserrat Garcia

Marta Hernández

Emma Pazo

Mireia Ros

 

 

Direcció:

Quim Dotras

 

 

 

reservar »

pregúntanos »

¿Qué te pareció? 

Déjanos tu opinión y la publicaremos

Sea buena, mala o regular la crítica nos dibuja el pensamiento individual para poder llegar al pensamiento colectivo

 

Gracias por participar!

 

Horario | Martes a Viernes de 17:00 a 21:00    Sábados y Domingos 17:00-21:00

Cerrado los lunes.